NEW POSTS

Phil Price — Snake

Phil Price - Snake © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Phil Price, 1965 — newzealandsk født billedhugger.
Anerkendt som værende en af de mest ansete kinetisk billedhuggere i sin generation.

I 2013 var Prices’ Slangen (Snake) en del af den danske kunst festival Sculpture by the Sea i Aarhus, hvor den blev en populær favorit, blev købt af byen og opført i parken Mølleparken i 2014.

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram