NEW POSTS

SåRT

SåRT © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

Råt og hyggeligt

SåRT er både en delikatesse, et take away-sted og en restaurant.
Maden er kreeret med omhu og finesse. Der konserveres grøntsager og kød på gammeldags facon. Syltes og henkoges som på vore bedsteforældress tid.

SåRT © AarhusPilot | Kirsten K. Kester
Stilen er rå, med servering på emaljebelagte tallerkener, slidte træborde, og indretningen holdt i træ og sort. Restauranten er hyggelig, og atmosfæren afslappet.

SåRT © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

Bag SåRT står 4 drenge. Kokkene Martin, Esben og Mads. Derudover landmanden Philip, som driver det økologiske landbrug Troldgaarden ved Hovedgård, der leverer en del af kødet til SåRT.
Omkring 90% af maden er økologisk, og kommer dels fra Troldgaarden, samarbejdspartnere i Italien, og grøntsager fortrinsvis ved mindre lokale producenter i omegnen.

SåRT © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

 

Tilgængelighed og støjniveau

Der er utrolig let adgang med kørestol. Fra gaden er det niveaufrit, og indenfor er pladsen fin.
Det kan være en god idé at bestille bord i forvejen, hvis du sidder i kørestol, da der kun er to borde i almindelig højde. (To trin op, er der flere borde i almindelig højde.)
Handicaptoilettet er godt.
Musikken er generelt svag, og kan styres alt efter, hvilket hjørne man sidder i. Dvs. er musikken for høj i “dit hjørne”, beder du om at få skruet ned.
Ifølge ejerne, er der mange mennesker fredag, lørdag, og roligt på hverdage.

 

SåRT © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

💛   ★★★

🎧   ★★☆

♿️   ★★☆

📎   SåRT

📌   SåRT, Jægergårdsgade 6, Aarhus C.

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram