NEW POSTS

Aage Bruun Jespersen — flodhesteungen Frederikke

Hippo puppy Frederikke © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Billedhugger Aage Bruun Jespersen (1929-2001) — er manden bag Flodhesteungen Frederikke.
Granitskulpturen af Frederikke står i Frederiksgade, og er tænkt som en venlig kravle skulptur for de yngste.
Skulpturen er afsløret i september 1976, og forestiller en “flodhesteunge på bredden ved en lav sump”.
De flade og lave sten omkring flodhesten er designet til at sidde på.

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram