NEW POSTS

Jan Balling — Tiden, byen og manden

Jan Balling, Tiden, byen og manden © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

En vidunderlig skulptur af Jan Balling fra 2010 — Tiden, byen manden.
En hyldest til den modige Århus borgmester Bernhardt Jensen (1958-1971), der som ene mand, gik imod tiden, og sagde nej til en motortrafikvej gennem midtbyen.
Efter min mening, en hyldest til nuet og mennesket.

Time, City and Man © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram