NEW POSTS

Supermarked Meny – Langenæs

Meny © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Meny er sådan set et fint supermarked.
Deres økologiske afdeling er også glimrende.
Ved indgangen er der en mindre blomsterhandel, og vin-afdelingen, er også pænt stor.

 

Tilgængelighed og støjgener

Det er let at komme rundt med kørestol, og de fleste gange er brede nok.

Som de fleste andre offentlig steder, er der peek-hours – dér hvor folk fx. efter arbejde myldrer ind, og ud. De skal skynde sig, så de når hjem til kvalitetstid, til middagen, med familien. Lige dér, er der ikke rart at være i supermadet. Folk er mindre høflige, indkøbsvogne- og kurve bliver mast fremad med hjul, der exer og skriger henover gulvet.

I det hele taget er supermarkeder ikke et dejligt sted, at være, hvis man er lidt sensitiv. De evigt blændende lysstofrørs oplysning, gør det kvalmende, og brynene rynker så snart man træder ind. Dette er dog en grov generalisering, som jeg tilskriver alle supermarkeder, og altså ikke specielt Meny.

 

 

(Er du i tvivl om, hvad der gemmer sig bag stjernerne, kan du læse mere om det her)

💛    ★☆☆

🎧    ★☆☆

♿️    ★★★

📎     Meny

📌    MENY Århus C, Skanderborgvej 18-24, 8000 Århus C

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram