NEW POSTS

SpeakEasy — Oddergris

SpeakEasy © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Det er Speakeasy fra Aarhus der har lavet dette smukke værk.
Oddergris finder du ved Kulbroen.
I 2014-15 begyndte gruppen “Kulbroens venner” at arbejde på, at omdanne kulbroen til en grøn beplantet gangbro, der vil forbinde bymidten med Sydhavnen.
Inspirationen kommer fra det lignende projekt på jernbanebroen High Line i New York.

By SpeakEasy © Kirsten K. Kester | AArhuspilot,com
 

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram