NEW POSTS

PostNord – Ankersgade

PostNord - Ankersgade © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Post

Er du til de gammeldags skrevne breve, skal du sende pakker, eller skal du bare bruge et posthus, er PostNord på Ankersgade fint tilgængeligt.

© AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Skriv flere breve

Personligt skriver jeg alt for få breve. Jeg sætter stor pris på håndskrevne breve, og vil faktisk gerne skrive flere, end de syv traditionelle julekort. E-mailen har ligesom overtaget i en sådan grad, at det faktisk står sløjt til for postvæsenet. Folk skriver simpelthen ikke nok breve. Derfor er der ingen større butik, hvor du kan vælge lækkert brevpapir, blyanter, eller noget større post sortiment. Det er muligt at købe et mindre udvalg af papæsker og boblekuverter.

PostNord - Ankersgade © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Tilgængelighed

Skal du som kørestolsbruger hente, eller sende en pakke, kan du vælge en særlig boks i fin kørestolshøjde. Rampen ind på posthuset går ved siden af indgangen, så sidder du i kørestol, kommer du gennem pakke depotet, og derefter gennem den automatiske dør ind på posthuset. Pladsen indenfor er fin.

Der er en enkelt handicap p-plads foran posthuset.

PostNord - Ankersgade © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

 

(Er du i tvivl om, hvad der gemmer sig bag stjernerne, kan du læse mere om det hér)

💛   ★☆☆

♿️   ★★★

📎   PostNord

📌   Ankersgade 12, 8000 Aarhus C.

 

 

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram