NEW POSTS

Lonely Planet – tilgængelige rejser verden over

Limited accessibility © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

Det handler om tilgængelige samfund

Et godt samfund er indrettet så vi kan handle og agere på flere forskellige lag. Det vil sige sådan er det indrettet for de fleste mennesker. Uheldigvis vil der altid sidde en gruppe mennesker, der føler sig overset og glemt.

Med et handicap er der ofte forhindringer, store som små. For nogle er det ganske ubetydeligt, mens det for andre kan være enden på noget inden det er begyndt.

Med et handicap i bagagen vil der være forhindringer mange steder. Er man født med et handicap, er det noget man er vant til, men stadig et irritationsmoment, da man gerne vil være så uafhængig af andres hjælp, altså være så selvhjulpen som muligt.

Derudover ønsker handicappede sig nøjagtig samme frihed til, at kunne bevæge sig rundt i enten sit eget samfund, eller på rejser verden over.

 

© AArhusPilot.com | Kirsten K. KesterSpottet af Lonely Planet

 

 

Lonely Planet hjælper

I 2016 startede Lonely Planet det de kalder World accessible travel online resources – altså tilgængelige rejser verden over.

I den anledning får Lonely Planet øje på Aarhus Pilot, og jeg må glad erkende, Aarhus Pilot er at finde på Lonely Planets database, over hjælp til flere tilgængelige rejser rundt i verden.

 

Aarhus Pilot in Lonely Planet © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

 

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.