NEW POSTS

OnTrip.dk

review from onTrip.dk © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Jeg synes at det er en rigtig spændende side som går tæt på “nærmiljøet” Århus, som er meget anvendeligt. Jeg er fan at at give karakter, så super – Klapper herfra.

Jeg er ret vild med, at du giver karakter til kørestolsbrugere, dejlig nyt og forfriskende. Dermed kan vi håbe at andre får modet til at komme ud og opleve verden, eller bare Århus.

Billederne fra dig, er som sædvanlig smukke og meget inspirerende. Jeg glæder mig til at følge denne blog fremover for selvom jeg ikke bor i Århus skriver du både indlevende og giver inspiration. Fortsæt det gode arbejde, Kirsten.

//OnTrip – Annette

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram