NEW POSTS

Moesgård Strand

Moesgård Strand 2016 © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Beliggenhed beliggenhed, beliggenhed

Som de danske ejendomsmæglere ynder at fremhæve.. Det fantastiske ved Århus, er faktisk byens størrelse, og beliggenhed. Er du til en tur ved vandet, og gerne vil lidt væk fra byen, kan jeg anbefale en tur til Moesgård Strand.

Moesgård Strand 2016 © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

Muligt med en dukkert

Der er handicapparkeringsplads, handicaptoilet, rimelige gode stier, endda en sti, der fører gennem sandet, helt ned til vandkanten, hvis du har lyst til en dukkert.

Det svinger efter min erfaring, hvor godt og, hvor hurtigt den bliver vedligeholdt af Aarhus Kommune, efter vinterens strabadser med vind og bølger, der flytter sandet over.

Med hensyn til larm, vil jeg sige det er som de fleste offentlige strande. Hvis solen skinner en varm sommerdag, er der sandsynligvis mange mennesker, medfølgende larm, men er det en lun efterårs eftermiddag, er det sikkert roligt og rart.

Moesgård Strand 2016 © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

 

💛   ★★☆

🎧   ★☆☆ – ★★☆ 

♿️   ★★☆

📌   Strandskovvej 2, 8270 Højbjerg

 

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.