NEW POSTS

Restaurant Hærværk

Restaurant Hærværk © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Anderledes og fantastisk mad

Restaurant Hærværk er en delikat rejse til et anderledes madunivers. Menuen skifter hver dag, så du kan ikke nødvendigvis forelske dig i en ret, og forvente at få den serveret næste gang du kommer.

Navnet Hærværk tyder på vandalisme og ødelæggelse, og længere væk fra sandheden kommer vi vist ikke. Hvis du er til mormors frikadeller og brun sovs, er Hærværk måske ikke det rette valg — med mindre du holder af overraskelser, og er nysgerrig af natur.

JEG er nysgerrig, og mit håb om nye og spændende smagsoplevelser, blev indfriet.

Restauranten er ikke særlig stor, men kommer man én i kørestol, er her fint plads. Er man 5 venner i kørestol, vil pladsen umiddelbar virke for trang. Var det mig, ville jeg ringe og høre, om de kan rokere bordopsætningen, og gøre plads til 5 kørestole.

Der er rampe ved indgangen, og handicaptoilet.

Restaurant Hærværk 2016 © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

Dårlig akustik

Lydmæssigt kan jeg ikke anbefale stedet. Akustikken er ikke god, og bordene, og dermed samtalerne ved nabobordet, tætte. Der er dog en mulighed for at sidde ved ét bestemt bord, der er lidt væk fra de resterende. Det vil være klogt, at sikre sig dette ved booking. Personalet er søde til, at skrue ned for musikken, hvis man spørger til det.

 

💛   ★★★

🎧   ★☆☆

♿️   ★★☆

🔪   Gourmetrestaurant + Michelinguide’s Bib Gourmand

📎   Hærværk

📌   Frederiks Allé 105, 8000 Aarhus C

 

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.