Hop til indhold

Hos Sofie’s forældre

Nostalgisk te salon

Der er intet hyggeligere end at nyde eftermiddags teen, eller kaffen Hos Sofie’s forældre.
Hér handler det ikke om nyt design eller hvad der er trendy. Så langt fra endda. Hos Sofie’s forældre bliver du taget ved hånden og ført tilbage til mormors porcelæn, og bløde boller med tandsmør. Det er en udsøgt fornøjelse og befrielse, engang imellem, at gå stik imod regler om, at hvidt brød er et fy-ord og hver en kulhydrat sætter sig på sidebenene.

Hos Sofie's Forældre © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

— Hos Sofie’s forældre, en te og kaffe salon, skal du nyde kager, og boller i det nostalgiske interiør og den pussenussede stemning.

Og har du ikke indsnuset nok af den gammeldags stemning, er det også muligt at handle lidt fint porcelæn, og andre hyggelige sager, så du kan hjembringe bedstemor hyggen.

The fine china at Hos Sofie's Forældre © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

 

Tilgængelighed og støjniveau

Hos Sofie’s Forældre kommer der om formiddagen ofte mødregrupper, eller forældre med småbørn, der kan være hårdt for hovedet, hvis man ikke tåler støj. Så min klare anbefaling er, kom om eftermiddagen, hvis du trænger til ro. (Børn kan forekomme på andre tidspunkter end om formiddagen ;))
Bordene står tæt, så der er ikke langt til snakken ved nabobordet. Generelt vil jeg dog sige, at folk er dæmpet Hos Sofie’s Forældre, hvilket giver et nyk opad på tilfredshedsskalaen.

Kommer du i kørestol, finder du rampen ind igennem porten til venstre for Hos Sofie’s Forældre.
Der er toilet, som er kørestols tilgængeligt, så umiddelbart er der gode forhold, men der er som sagt ikke meget plads mellem bordene, hvilket man skal være opmærksom på, hvis I kommer flere i kørestol.

Wheelchair access to Hos Sofie's Forældre © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

💛   ★★☆

🎧   ★☆☆

♿️   ★★☆

📎    Hos Sofie’s Forældre

📌    Frederiksgade 74, St th, 8000 Aarhus C