NEW POSTS

Bill’s Coffee 

Bill's Coffee © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Retro — småt, men godt

Bill’s Coffee byder på lækker varm indretning med blødt lys, lækker fotokunst, hønsestrik puder, og andre godter jeg husker fra mine unge dage.
Caféen er lille, bordene står tæt, der mest af alt giver en intim stemning.

Bill's Coffee © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Du kan forvente en smilende betjening, og en skøn kaffe, i hvad der lader til, at være en populær café i Vestergade.

Desuden er der udendørs servering ved et par bænke, samt take-away ved et vindue bag disken. Alt sammen noget, der øger den i forvejen hyggelige stemning.

Udover den gode kaffe, kan du nyde godt af morgenmad, frokost og kager.

Bill's Coffee © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Tilgængelighed og lydniveau

Tilgængeligheden er fin ind i caféen, og til et af de yderste borde, men så stopper det også. Det vil sige, du kan meget let tage på Bill’s og nyde en god kop kaffe hvis du sidder i kørestol, men er der mange mennesker, bliver pladsen hurtig trang at komme rundt på.

Toilettet er ikke umiddelbart egnet til kørestole, selvom det muligvis er stort nok. Et større trin gør det svært, at komme derud.

Støjgener

Er du sensitiv overfor lyde, er Bill’s et dårligt valg. Espressomaskinen, opvaskemaskinen, og akustikken gør desværre Bill’s Coffee, særdeles uegnet for folk med hovedpine, eller lignende gener.

 

(Er du i tvivl om, hvad der gemmer sig bag stjernerne, kan du læse mere om det her)

💛    ★☆☆

🎧   ☆☆☆

♿️    ★☆☆

📎    Bill’s Coffee

📌  Vestergade 50B, 8000 Aarhus C.

Har du lyst til, at dele dette indlæg på Pinterest, kan du bruge dette billede. .

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram