Hop til indhold

Aarhus Street Food

Er der noget så skønt, som at kunne vælge og vrage?

Food stalls at Arhus Street Food © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Det er vidunderligt med mange muligheder, ny inspiration, nye smage og dufte – og dét er, præcis hvad du får, hvis du besøger den gamle garage ved Aarhus Rutebilstation.
Hér holder Aarhus Street Food nemlig til, og det er ikke bare god mad de serverer, det er råhygge af den allerbedste slags.
Du vil finde container køkkener side om side, der lokker med dufte, der vidner om, at hér får du serveret skøn mad.

Arhus Street Food © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Der er højt til loftet, lyset vælter ind fra de store ovenlysvinduer, der blander sig med baggrund musikkens toner, og folks snakken.
Endelig har Aarhus fået, hvad man i mange år har kunnet opleve i udlandet. Aarhus blander sig i den grad med den internationale madkultur, og jeg kan næsten ikke få armene ned, og min begejstring er stor.  Omsider er det lykkedes, at udvide Aarhus på denne front.

Du skal finde dit åbne sind frem, browse i herlighederne, og sætte tænderne i kinesiske, indiske, skandinaviske, amerikanske, eller mexicanske retter. Snuppe en drink eller to, nyde kaffen og kagen, eller tage en rundtur til, bliv inspireret og vælg noget helt andet. Der er nok, at vælge imellem.

Som vegetar og økologi spiser, glæder jeg mig meget til fremtidige besøg. Der er en bred vifte af kødfrie retter og økologi.

Arhus Street Food © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Tilgængelighed og lydniveau

Tilgængeligheden kan næsten ikke blive bedre.

Der er god adgang for kørestole. Niveaufrit ved indgangen, og selv ved nødudgangen i modsatte hjørne, er der en lang og fin rampe, foran den lækre kunst på væggen.

Rundt ved de forskellige køkkener, er det ligeledes fint med brede gange, og mulighed for, at komme helt hen, og bestille netop dén mad du ønsker. Ved bestilling, er der en anelse højt til disken, når man bestiller, og betaler.

Images from Aarhus Street Food © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Handicaptoilettet ligger sammen med de øvrige toiletter, udenfor. Når du går ud af fra Street Food, finder du det rundt om hjørnet til venstre. Om aftenen er det meget mørkt, som om der mangler en pære. Mon ikke den kommer i snarest. Det er helt almindelige skurvognstoiletter, som vi kender dem fra festivaler.

Lydniveauet svinger alt efter dag og klokkeslæt. Om aftenen og i weekenderne, er der flere mennesker, og dermed mere larm.

(Er du i tvivl om, hvad der gemmer sig bag stjernerne, kan du læse mere om det her)

💛    ★★☆

🎧    ★☆☆ – ★★☆ som allerede skrevet, kommer det meget an på tidspunkt, og dag, hvor højt lydniveauet er

♿️    ★★☆

📎    Aarhus Street Food

📌    Ny Banegårdsgade 46, 8000 Aarhus C.

Har du lyst til, at dele dette indlæg på Pinterest, kan du bruge dette billede. .

Arhus Street Food © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester