NEW POSTS

Kvinden i træet – v. Åen

The woman in the tree © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Man kan let overse den skønne kvinde, der sirligt er skåret frem i en trærod.

Hun hviler fint i landskabet, på bredden af åen bag Woxhall/ Atlas. 

The woman in the tree | AArhusPilot.com by Kirsten K. Kester

© AarhusPilot | Kirsten K. KesterKirsten er kvinden bag AArhusPilot.com til daglig er Kirsten optaget af skriveriet, og hendes kunst. Kirsten er desuden globetrotter i kørestol. Dette betyder hun sætter fokus- og pris på, god tilgængelighed for kørestolsbrugere. Som aktiv bypige, betyder byens kulturliv meget. Kirsten lader sig nødigt stoppe af forhindringer, og hjælper gerne andre med samme problemer. Derfor eksisterer AArhusPilot.com  Du kan find mere om AArhusPilot @ FacebookTwitter and Instagram