Hop til indhold

Ziggy Sidewalk

Ved Åen

Er du til glad by stemning, en kølig fadøl efter arbejde, eller cappuccino med veninden, så går du ikke galt i byen med, Café Ziggy Sidewalk, “Sidewalk” i daglig tale.

Som perler på snor, er Sidewalk én af mange caféer på Åboulevarden, hvor Aarhus Å, i daglig tale “ved åen”, bugter sig med byens ungdom, der ynder at bruge sine skillinger hér.

Det at Sidewalk ligger “ved åen”, er med til at booste populariteten, og dermed priserne. Det gør det nu ikke mindre charmerende og hyggeligt, at side en skøn sommerdag ved åen, og nyde sin ynglingsdrik.

cups of coffee © AarhusPilot | Kirsten K. Kester

Lydniveau og adgangsforhold

Oftest tager man på én af de mange caféer ved åen, solrige sommerdage, men skulle vejret drille, er der forholdsvis let adgang for kørestole ind i caféen, men med trange forhold. Toilettet, der er klassificeret som handicaptoilet, er ligeledes til den smalle side.

Sidder du udendørs, er alt i niveau, altså ingen irriterende trin, eller skråninger. Højst en masse caféstole, der kan skubbes til side.

Larmen udendørs, kommer helt an på antal cafégæster, som ingen på forhånd kan spå om. Er du lydsensitiv, vil jeg klart anbefale, at komme tidligere på dagen, inden “rush-hour” sætter ind efter arbejdstid.

Lydniveauet indendørs er ikke at spøge med. Espressomaskinerne tager opvaskemaskiner, og andet køkkenudstyr pænt i hånden, og skruer lydniveauet op til et pænt helvede, hvis hovedpinen dunker i dit hoved. Er du lydsensitiv, bliv udendørs, hvor man på stille tidspunkter, kan nyde det at gå på café.

💛    ★☆☆

🎧    ☆☆☆ – udendørs kan være ok

♿️    ★☆☆

📎     Sidewalk

📌    Åboulevarden 56-58, 8000 Aarhus C.
Coffee at Sidewalk © AarhusPilot | Kirsten K. Kester