Hop til indhold

Landmad

Landlig idyl

Glad og med et smil på læben, allerede ved indgangsdøren til Landmad, da en lille rampe fortæller, at Landmad vil gerne have besøg, også af kørestolsbrugere.
Min glæde varer ved indefor og rundt i butikken, hvor der er endnu en rampe, og fin plads til kørestolen de fleste steder.

© AArhusPilot.com | Kirsten K. KesterMan bliver budt velkommen med god tilgængelighed,
til den hyggelige Landmad . .

Landmad er en lys, hyggelig, og indbydende forretning, der vil det nære, lokalområdet og ordentlige produkter. Landmad har nemlig aftaler med landmænd og producenter, der bor tæt på Aarhus, som tænker fornuftige produkter, og miljøhensyn.

Landmad © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Charmen ved stalddørssalg er noget de fleste kender. Problemet er, det er svært at nå ud til bondemanden efter arbejde, og inden aftensmaden skal på bordet.
Det har Landmad så løst for os. De sørger for de gode varer kommer frem, så vi kun behøver, at tage til Studsgade.

Landmad kan nok ikke sammenlignes med et helt almindeligt supermarked, men et skønt alternativ, og rigtig godt supplement til det.

Wonderful products at Landmad © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

© AArhusPilot.com | Kirsten K. KesterHos Landmad er varesortimentet stort,
og fyldt med lækre produkter

Hos Landmad finder du nemlig lidt af hvert. Her er både mælken og grøntsagerne, skønne oste og et større udbud af vin. Kornprodukter, kaffe, og kød. Forkælelsesgaver, dufte og lys, og i den særlige afdeling finder du tang, og stikkelsbær-ketchup, som jeg iøvrigt må anbefale varmt.

Alt i alt, tilbyder Landmad et vidunderligt sortiment. Jeg er gerne fast kunde.

Products at Landmad © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester

Udover Landmad i Studsgade, kan du finde Landmad på Aarhus Central Food Market i Aarhus. Er du udenbys, er der flere butikker spredt ud over det danske land — tjek Landmads hjemmeside for mere info. (Du finder hjemmesiden nederst på denne side ved 📎 ).

Tilgængelighed

Tilgængeligheden til Landmad kan næsten ikke blive bedre.

Adgang for kørestole er rigtig god. Ved indgangen, og ét sted i butikken, er der gode stabile ramper. Ligeledes er det fint med forholdsvis brede gange, bortset fra ved fryseren, hvor det kan være trængt, men ladesiggørligt, at komme rundt.

(Er du i tvivl om, hvad der gemmer sig bag stjernerne, kan du læse mere om det hér)

💛   ★★☆

♿️   ★★☆

📎   Landmad

📌   Studsgade 6, 8000 Aarhus C

Eat well from Landmad © AArhusPilot.com | Kirsten K. Kester